DIGIMAAILMANVALLOITUS

Digiä monesta näkökulmasta

Kaipaako yrityksesi uutta virtaa ja näkyvyyttä? Digimaailmanvalloitus voi olla siinä auttava paketti. Autamme yrityksiä, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään omaa näkyvyyttään digimaailmassa, olipa kyse sitten nettisivuista, verkkokaupasta, uutiskirjeestä, blogista, verkkokoulutuksista, webinaareista, sosiaalisesta mediasta… tai sitten ihan jostain muusta.

Uutta potkua toimintaan

Digimaailmanvalloitus on jokaiselle yritykselle aina räätälöitävä paketti, koska jokaisen yrityksen tilanne on yksilöllinen. Selvitetään yhdessä, että mikä on lähtötilanne, minkälaisia tavoitteita on ja mitä resursseja ja osaamista on ja mitä tarvitaan vielä.

Parhaimmillaan saamme tavoitettua sellaisia asiakkaita, jotka muuten eivät olisi tienneet yrityksestäsi yhtään mitään, vaikka aihe ja tuotteet kiinnostavatkin.

Uusi innostus toimintaan ja luovat tavat tuoda yritystä näkyville saavat myös uutta potkua toimintaan.

Valitaan mahdollisuuksista juuri yrityksellesi sopivat vaihtoehdot

Digimaailmanvalloituksessa aloitetaan kartoituksella ja asiakastuntemuksella. Mahdollisuuksia on paljon, joten valitaan ne, mitkä sopii yrityksellesi ja asiakkaillesi parhaiten. Prosessissa seurataan saatua dataa ja kehitetään toimintaa yhä paremmin asiakkaita palvelevaksi.
 
sekä miten Digimaailmanvalloitus toteutettiin Suomen Logoterapiainstituutille
digimaailmanvalloitus