Nettisivujen toteutus

Toteutus

Alustana käytössämme on maailman suosituin julkaisujärjestelmä, WordPress. WordPressin suosio johtuu yleisesti sen helppokäyttöisyydestä, kehittyvyydestä, laajennettavuudesta sekä avoimesta lähdekoodista.

WordPress-kotisivut soveltuvat yrityksen kotisivuiksi, verkkokaupaksi, blogiksi tai uutissivustoksi.

Sivuston tekninen toteutus

Kun sivustosuunnitelma on saatu valmiiksi, on vuorossa tekninen toteutus. Tekninen toteutus tehdään visuaalisen suunnittelun pohjalta responsiivisesti toimivaksi ratkaisuksi. Sivustot rakennetaan turvallisiksi, jotta ne käyttävät https:// -protokollaa. SSL -sertifikaatti usein miten tulee webhotellin puolelta.

Asiakkaan toiveen mukaan sivustolle optimoidaan erilaisia toiminnallisuuksia, kuten esimerkiksi verkkokauppa, ajanvaraus, blogi, kieliversiot tai tapahtumakalenteri.

Sivustolle tehdään aina tekninen hakukoneoptimointi, jotta nettisivut suoriutuvat mahdollisimman hyvin hakutuloksissa ja ovat mahdollisimman tehokkaat.

Sivustoille luodaan erilaisia integraatioita toiveiden mukaan. Yleisimpiä ovat verkkokauppojen maksu- ja toimitusintegraatiot, Google Tag Manager sekä Google Analytics. Näiden palvelujen avulla sivustolta saadaan lisätietoa käyttäjistä sekä pystytään tarjoamaan heille lisäpalveluja.

Kun tekninen toteutus on tehty, käymme sivuston huolella läpi ja testaamme jokaisen kohdan ja toiminnallisuuden.

Sivuston julkaisu

Kun sivuston toteutus on valmis ja tekijä sekä asiakas on työn tuloksen hyväksynyt, on julkaisun aika. Me huolehdimme, että sivustosi julkaisu sujuu ongelmitta ottamalla huomioon mahdolliset muutokset verkkotunnuksessa, ohjauksissa ja muissa teknisissä asioissa.

Julkaisun jälkeen emme jätä asiakasta yksin sivuston kanssa. Sivustosta saa aina dokumentaation, jonka avulla ylläpito on asiakkaalle helppoa. Koulutamme myös asiakkaat tarvittaessa ylläpitoon. Mikäli haluat kuitenkin keskittyä omaan osaamiseesi ja se ei ole nettisivujen ylläpito ja muokkaus, on mahdollista ostaa ylläpito, jolloin pidämme huolen siitä, että sivustosi on aina ajan tasalla ja tietoturvan taso on kunnossa.

Tiputa viestiä omista nettisivutoiveistasi ja saat tarjouksen uusista nettisivuista.