NETTISIVUT

Nettisivut ovat tämän päivän käyntikortti

Nettisivut ovat avain yrityksen maailmaan ja usein se ensimmäinen kontakti, johon potentiaalinen asiakas törmää hakiessaan tietoa yrityksestä tai palvelusta. Siksi on tärkeää, että nettisivut toimivat, näyttävät nykyaikaisilta ja palvelevat asiakasta mahdollisimman hyvin. Sivujen olisi hyvä siis heijastaa sitä palvelun tai tuotteiden tasoa, joka yrityksessä jo valmiiksi on hiottu kohdalleen. 

Tärkeää on myös huomioida, että nykyisin suurin osa sivujen liikenteestä tulee mobiililaitteilta, eli sivujen on hyvä palvella kaikenlaisia käyttäjiä, oli kyse sitten käyttäjän päätelaitteesta tai muuten sivuston saavutettavuudesta.

Verkkosivujen löydettävyys on erityisen tärkeää, sillä nykyään samoista hakusanoista kilpailee moni muukin toimija. Verkkosivut, joihin kukaan ei löydä ovat täysin turhat, joten pidämme huolen sivujen hakukoneoptimoinnista teknisestä näkökulmasta. Autamme myös sisällön hakukoneoptimoinnissa, jotta teksti on myös hakukonerobottien luettavissa ja heitä miellyttävää.  

Muista pysyä ajan tasalla

Valitettavan usein ajatellaan, että nettisivut luodaan kerran ja sen jälkeen ne ovat valmiit. Nettisivustot vaativat ylläpitoa: teknisen puolen osuudelta tietoturvan takia ja sisällön puolesta on hyvä näyttää, että yritys on aktiivinen. Tämä voi sivuillasi tarkoittaa esimerkiksi tuotepäivityksiä, blogitekstejä, ajnakohtaista -uutisia tai muita sisältöpäivityksiä. Pääasia kuitenkin on, että sivuille tuotetaan säännöllisesti uutta sisältöä, mitä asiakkaasikin haluavat tulla lukemaan.

Voit joko itse ylläpitää sivustoasi, jolloin saat meiltä kattavan dokumentaation ja tarvittaessa koulutusta sekä vinkkejä ylläpitoon tai sitten voit ulkoistaa sen meille ja keskittyä rauhassa omaan ydintoimintaasi.

Autamme myös analysoimaan sivuistasi saatua dataa, jotta jatkokehitys sivuille on helpompaa. Yritystoiminnassa ja asiakaspalvelussa tämä data on kullanarvoista, kertoohan se siitä, mikä yrityksessä on asiakkaiden mielestä kiinnostavaa.

Me autamme yritystäsi näyttämään hyvältä

Asiakasymmärrys ja sisältö ovat meille keskeisimmät tekijät kaikessa. Suunnittelemme tuotteemme ja palvelumme aina asiakasta ja heidän asiakkaita silmällä pitäen. Siksi aloitamme yhteistyömme aina asiakaskartoituksella ja yrityksen ymmärtämisellä – vain sillä tavoin voimme yhdessä luoda tehokasta ja yrityksen näköistä materiaalia, joka tavoittaa juuri oikean kohderyhmän. 
 
mThing on toteuttanut ison kasan erilaisia nettisivuja pienille ja isoille toimijoille. Kurkkaa referenssit -sivulta, mitä asiakkaamme kertovat meistä.
nettisivut