REFERENSSIT

mThing on toteuttanut nettisivuja, verkkokauppoja, digmaailmanvalloituksia sekä graafisia suunnitelmia ja materiaaleja useille eri yrityksille. Lue, mitä asiakkaamme ovat palvelustamme kertoneet ja käy kurkkaamassa tehtyjä nettisivuja.

Sairashuone

”mThing loi meille juuri meidän näköisemme verkkokaupan, ottaen huomioon kaikki toiveemme. Sivujen julkaisunkin jälkeen vielä jaksavat neuvoa uutta käyttäjää”

– Jenni Aaltonen / Sairashuone

Sairashuone ->

Moderno e Elegante

”Yhteistyömme on toiminut hyvin jo pitkään. mThing on luotettava kumppani, jonka kanssa on helppoa keskustella. Ideani ja toiveeni saatiin toteutettua sivuille ja tehty hakukonemainonta on tuottanut uusia asiakkaita sekä tulosta.”

– Leena Rössi / Moderno e Elegante

Moderno e Elegante ->

Lue lisää ->

uudet nettisivut
digistrategia

Suomen Logoterapiainstituutti

”Nämä markkinointitoimenpiteet ovat tuoneet meille näkyviä tuloksia jo näin lyhyessä ajassa.”

– Pirjo Möller / Logoterapiainstituutti

Lue lisää ->

Cliffgrove Group

”mThing ymmärtää yhteistyön päälle. Toiveemme ja visiomme kotisivujemme suhteen tulivat täydellisesti toteutettua, jopa paremmin kuin osasimme kuvitella. Sivuston toteutus graafisesta ilmeestä lähtien sujui nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti.”

– Cliffgrove Group

Cliffgrove Group ->

eurocars nettisivut

Eurocars

”Yhteistyö oli tosi vaivatonta ja joustavaa.
Suosittelen lämpimästi”

– Eurocars / Esa Lehtinen

Eurocars ->

Asentaja Silvonen

”Kotisivuni valmistuivat todella nopeasti ja mThing osasi tehdä niistä juuri toiveideni mukaiset. Sivujen muutokset ja päivitys sujuvat mutkattomasti ja aikailematta. Hyviä ohjeita ja neuvoja saa myös aina.”

– Asentaja Silvonen

Asentaja Silvonen ->

mThing kotisivut Asentaja Silvonen
mThing nettisivut Kustantamo Huippu

Kustantamo Huippu

”mThing rakensi Kustantamo Huipulle toiveiden mukaiset, tyylikkäät ja eri laitteilla toimivat nettisivut. mThing vastaa myös aineiston päivittämisestä sivustolle, ja yhteistyö on ollut mutkattoman sujuvaa. mThingin kanssa kaikki hoituu tyylikkäästi ja taidolla – täydet viisi tähteä!”

– Kustantamo Huippu

Kustantamo Huippu ->

Raikaslehto

”Joustavaa ja paneutuvaa yhteistyötä, jonka tuloksena sain kaikki ideani ja toiveeni esille omille kotisivuilleni.
Heti ensi tapaamisella syntyi luottamus ja yhteinen ymmärrys tavoitteista. Luonteva ja helppo yhteistyökumppani, jonka työpanosta olen jo suositellut useille”
 
– Päivi Raikaslehto
 
mThing kotisivut Raikaslehto
mThing verkkokauppa Mioona

Mioona

”Asiakkaan näkökulmasta parasta on kun kuunnellaan, ymmärretään visio ja tarve, ja tuodaan siihen päälle oma ammattitaito ja näkemys. Olen ollut erittäin tyytyväinen yhteistyöhömme”.

– Mioona

Mioona ->

Ideatalo

”mThing rakensi mainoslahjaverkkokauppaamme teknisesti monimutkaisen, hyvin toimivan ratkaisun joka palvelee asiakkaitamme helposti ja sujuvasti.
Yhteistyö on ollut miellyttävää ja iloksemme mThing sai ratkaistua ongelmat, jotka olivat jo vuosia estäneet verkkokauppamme toteuttamisen.
10+ käyttökoulutuksesta!”

– Sanna

Ideatalo ->

mThing verkkokauppa Ideatalo