fbpx

ASENTAJA SILVONEN

”Kotisivuni valmistuivat todella nopeasti ja mThing osasi tehdä niistä juuri toiveideni mukaiset. Sivujen muutokset ja päivitys sujuvat mutkattomasti ja aikailematta. Hyviä ohjeita ja neuvoja saa myös aina.”

– Asentaja Silvonen

Asentaja Silvonen ->

mThing kotisivut Asentaja Silvonen
mThing nettisivut Kustantamo Huippu

KUSTANTAMO HUIPPU

”mThing rakensi Kustantamo Huipulle toiveiden mukaiset, tyylikkäät ja eri laitteilla toimivat nettisivut. mThing vastaa myös aineiston päivittämisestä sivustolle, ja yhteistyö on ollut mutkattoman sujuvaa. mThingin kanssa kaikki hoituu tyylikkäästi ja taidolla – täydet viisi tähteä!”

– Kustantamo Huippu

Kustantamo Huippu ->

RAIKASLEHTO

”Joustavaa ja paneutuvaa yhteistyötä, jonka tuloksena sain kaikki ideani ja toiveeni esille omille kotisivuilleni.
Heti ensi tapaamisella syntyi luottamus ja yhteinen ymmärrys tavoitteista. Luonteva ja helppo yhteistyökumppani, jonka työpanosta olen jo suositellut useille”
 
– Päivi Raikaslehto
 
mThing kotisivut Raikaslehto
mThing verkkokauppa Mioona

MIOONA

”Asiakkaan näkökulmasta parasta on kun kuunnellaan, ymmärretään visio ja tarve, ja tuodaan siihen päälle oma ammattitaito ja näkemys. Olen ollut erittäin tyytyväinen yhteistyöhömme”.

– Mioona

Mioona ->

IDEATALO

”mThing rakensi mainoslahjaverkkokauppaamme teknisesti monimutkaisen, hyvin toimivan ratkaisun joka palvelee asiakkaitamme helposti ja sujuvasti.
Yhteistyö on ollut miellyttävää ja iloksemme mThing sai ratkaistua ongelmat, jotka olivat jo vuosia estäneet verkkokauppamme toteuttamisen.
10+ käyttökoulutuksesta!”

– Sanna

Ideatalo ->

mThing verkkokauppa Ideatalo
mThing nettisivut Dreamline Yachts

DREAMLINE YACHTS

Dreamline Yachts avaa keväällä 2020 showroomin Tukholmaan. mThing toteutti sivuston WordPress alustalle. Sivuston pääkieli on ruotsi, mutta se palvelee myös kansainvälisiä kävijöitä.

Dreamline Yachts ->